آموزش سیستم معاملاتی ابوناچی؛ جادوی پیشبینی روند با پیوتها
سیستم معاملاتی ابوناچی میتواند تمام نیازهای یک تریدر را برای سودآوری مستمر تأمین کند؟!
بسیاری از تریدرها روزانه به دنبال سیستمهای معاملاتی جدیدی هستند تا آنها را به آرزوی دیرینه خود، یعنی یک مولتی میلیاردر تبدیل نماید. اما به راستی کدام یک از سیستمهای معاملاتی موجود این توانایی را دارد؟
نکته مهم در رابطه با این سیستمهای معاملاتی این است که بیشتر آنها دارای ضعف و کاستیهایی میباشند. قابل تأمل است که بدانید برخی از این سیسیتمهای معاملاتی باید به وسیله آزمون و خطا سنجیده شوند تا هر فرد متوجه شود آیا این سیستم معاملاتی برای وی قابل اجراست یا خیر؟!
در نتیجه مجموع دانستههای ما در خصوص سیستمهای معاملاتی بسیار مهم و حائز اهمیت میباشد.
اگر به آشنایی با یکی از این سیستمهای معاملاتی قدرتمند و تست شده که سیستم ابوناچی نام دارد علاقه دارید مقاله کالج تیبورس را از دست ندهید.
در این مقاله میآموزید:
- سیستم معاملاتی ابوناچی چیست؟
- سیستم معاملاتی ابوناچی دارای چه معایبی میباشد؟
- سیستم معاملاتی ابوناچی چه قوانینی را دربر دارد؟
این مقاله برای چه کسانی مناسب است؟
- افرادی که به دنبال یادگیری بهترین سیستمهای معاملاتی هستند.
- کسانی که معاملاتی برپایه تحلیل تکنیکال دارند.
- افرادی که به دنبال استراتژی معاملاتی هستند که به دور از اندیکاتورها و اسیلاتورها باشد.
فهرست مطالب
تاریخچه پیدایش سیستم معاملاتی ابوناچی
سیستم معاملاتی ابوناچی (Abonacci) برای اولین بار در سال 2010، با هدف در نظر گرفتن سیستمی که در آن نقاط حمایت و مقاومت مشخص شده باشد به وجود آمد. این سیستم در ابتدا در سایت فارکس فکتوری رونمایی گردید. نکته قابل توجهی که در خصوص این سیستم معاملاتی باید بدانید این است که ابوناچی درواقع یک تریدر ایرانی میباشد که توانسته است. سیستم معاملاتی را ابداء کند که فقط براساس قدرت کندلها و نقاط پیوت عمل میکند.
سیستم معاملاتی ابوناچی چیست؟
سیستم معاملاتی ابوناچی سیستم معاملاتی است که تنها براساس قدرت کندلها و پیوتهای سقف و کف عمل میکند. در همین ابتدای این بخش باید بگوییم که سیستم معاملاتی ابوناچی از هیچ اندیکاتور و اسیلاتوری استفاده نمیکند و تنها با یک فرآیند به شدت آسان، توانسته کارایی بسیار زیادی را برای تریدرهای بازار داشته باشد.
از سیستم معاملاتی ابوناچی بیشتر افرادی استفاده میکنند که، تحلیل تکنیکال را به عنوان یک اصل اساسی در راستای کار خود قرار میدهند. همچنین تکنیکالیستها این سیستم را از جمله ابزراهایی میدانند که در پیشبینی قیمتها میتواند کمک شایانی را به تریدرهای بازار برساند. این سیستم معاملاتی، به نوعی طرحریزی شده است که تایم فریمهای نمودار تکنیکال در تعیین و عملکرد این سیستم معاملاتی نقشی نداشته باشند. یعنی درصورتی که تایم فریمها تغییر کنند، تغییری در اهداف شکل گرفته به وجود نمیآید.
قوانین سیستم معاملاتی ابوناچی
- در سیستم معاملاتی ابوناچی، 64 تمپلیت برای هر سهم موجود میباشد و در آنها طول هر فاز 103 واحد است.
- زمانی که نمودار در حالت صعودی قرار داشته باشد و به سطح 38.2 برسد و از آن عبور کند به احتمال قریب به یقین میتوان گفت که نمودار از سطح 76.8 نیز عبور خواهد کرد که این حالت را میتوان نوعی حرکت اجباری دانست.
- در این سیستم معاملاتی تمام تمپلیتها یک هدف و نقطه را در نمودار نشان میدهند و به نوعی میتوان هر یک از تمپلیتها را تأییدکننده تمپلیت دیگر دانست.
- در صورتی که نمودار قیمت در روند نزولی قرار داشته باشد، پس از اینکه نمودار قیمت از سطح 100 عبور کرده و به سطح 68.1 برسد پس قریب به یقین میتوان گفت: سطح 23.6 نیز به سمت پایین شکسته خواهد شد. به نوعی این حرکت را نیز میتوان یک حرکت اجباری قلمداد کرد.
سیستم معاملاتی ابوناچی به گونهای برنامه ریزی شده است که از آن بتوان در زمینه پیشبینی خشکسالی هم استفاده کرد.
حتما بخوانید: مقایسه استراتژی لنس بگز و البروکس
سیستم معاملاتی ابوناچی چه معایبی دارد؟
- سیستم معاملاتی ابوناچی میتواند در زمینه پیشبینی قیمتها تواناییهای بسیاری را داشته باشد اما به صورت کلی به نحوی برنامهریزی شده است که برای عموم مردم قابل استفاده نمیباشد.
- در سیستم معاملاتی ابوناچی از هیچ اندیکاتور و اسیلاتوری استفاده نشده است و قطع به یقین میتوان گفت تا حدی جای خالی اندیکاتورها و اسیلاتورها به عنوان تأییدکننده تحلیل، در این سیستم معاملاتی احساس میشود.
- حد ضرر یکی از موارد بسیار مهم هر سیستم معاملاتی میباشد. در حالی که در سیستم معاملاتی ابوناچی، هیچگونه حدضرری لحاظ نشده و معاملهگران باید از روشهای دیگری برای تعیین حد ضرر استفاده کنند.
- این سیستم معاملاتی به گونهای طراحی شده است که، فاکتور زمانی در آن مهم نمیباشد.
- بیس لاین و تمپلیتها در سیستم معاملاتی ابوناچی با ورود به هر سال جدید دچار تغییراتی میشوند و کاملا وابسته به خود ابوناچی هستند.
کلام پایانی
در این مقاله در خصوص سیستم معاملاتی ابوناچی سخن گفته شد. تمام سیستم های معاملاتی دارای مزایا و معایبی میباشند و هر تریدر در بازارهای مالی، باید قبل از استفاده از هر سیستم معاملاتی آن را تست کند تا نقاط ضعف و قدرت آن را متوجه شده و سپس درمورد آن تصمیمگیری نماید.
نکته مهمی که در خصوص سیستم های معاملاتی وجود دارد این است که، تریدرها باید بررسی نمایند آیا سیستم معاملاتی منتخب آنها، با شخصیت معاملهگری آنها همخوانی دارد؟! در صورتی که با شخصیت معاملهگری آنها همخوانی نداشته باشد پیشنهاد میشود سیستم خود را تغییر دهند و سعی نکنند شخصیت معاملهگری خود را تغییر دهند زیرا پس از مدتی به صورت اتوماتیک، شخصیت معاملهگری خود را بازیابی میکنند.
سیستم معاملاتی ابوناچی بیشتر مورد علاقه تریدرها و معاملهگرانی است که قصد دارند با استفاده از تحلیل تکنیکال در معاملات روزانه خود سودآوری داشته باشند.
یادگیری هر سیستم معاملاتی به صورت متمرکز، نیازمند فراگیری آموزشهایی میباشد. علاقهمندان به بازارهای مالی میتوانند با شرکت در دوره آموزش فارکس و آموزش بورس کالج تیبورس، بهترین استراتژی های ابداعی این مجموعه را برای سودآوری در بازارهای مالی فرابگیرند.
برای کسب اطلاعات تکمیلی درباره دوره آموزش بورس در مشهد و آموزش فارکس در مشهد کالج تیبورس با همکاران ما در واحد پشتیبانی در ارتباط باشید.
دیدگاهتان را بنویسید