معرفی دوره آموزش بازار آتی کالا در اصفهان
کالج تیبورس | معاملهگری به سبک جهانی
ایدهی ایجاد بازارهای کالا اولین بار توسط کشاورزان مطرح شد و پس از ایجاد سازمان نظارتی بر بازار کالایی که نسخه کپیبرداری شده از بازار سهام بود، قراردادهای مشتقه در این بازارها به وجود آمدن که جذابیتهای زیادی را در بازار کالا ایجاد کرد. تنوع در زمان تحویل کالا و وجه نقد معامله سرمایهگذاران مختلفی را به سمت بازارهای کالایی جذب کرد و حجم معاملات بازارهای مشتقه از بازارهای نقدی مانند سهام پیشی گرفت.
یکی از معاملات محبوب در بازارهای کالا، پیمانهای آتی هستند که در ادامه بیشتر به توضیح این نوع از معاملات خواهیم پرداخت.
آموزش صفر تا صد
5 جلسه آموزشی
20 ساعت آموزش
سرفصلهای دوره آموزش بازار آتی در اصفهان
کالج تی بورس در بخش مشتقه و آموزش بازار آتی کالا را به سه بخش کلی تقسیم نموده:
1- تاریخچه و نحوه به وجود آمدن بازارهای کالا
2- استراتژیهای بازار کالا و بخش آتی
3- مدیریت سرمایه و کارگاههای عملی معاملهگری
با تشکیل بازارهای کالایی و بهموازات آن رونق معاملات در بخش تحویل فیزیکی کالاها بازارهای مبتنی بر قرارداد نیز رونق گرفت. در بازارهای مبتنی بر قرارداد که با نام بازارهای مشتقه شناخته میشوند قراردادهای معاملاتی در آینده دادوستد میشوند که ارزش این قراردادها از دارایی پایه ایی گرفته و مشتق شده است.
با توجه به نبود کالای فیزیکی و وجود قرارداد با تغییرات در مفاد هر قرارداد میتوان معامله گران مختلفی را به بازار مشتقه جذب نمود و این بازارها در جذب سرمایه سرگردان بهتر از بازارهای سهام نقدی و سنتی عمل کردند. استراتژیهای متنوع در این بازار قابلیت جذب تمام تیپهای شخصیتی معامله گران اعم از کم و پر ریسک را فراهم کرده است.
همچنین در این بازارها توانایی استفاده از اهرم بهخوبی ایجادشده است که پیشزمینهی مناسبی را برای فعالیت نوسان گیران و معامله گران روزانه فراهم کرد. با ایجاد این اهرمها معامله گران در قراردادهایی بزرگتر از سرمایه خود شرکت کرده و به روانتر شدن جریان معاملات کمک بیشتری شد،بازار آتی کالای ایران نیز از این شرایط بهره برده و فضای مناسبی را برای علاقهمندان به بازار مشتقه و کالا ایجاد کرده است.
در بخش آموزش آتی کالا ما در کالج تی بورس سعی کردیم مطالب بهروز بازارهای جهانی را با توجه به شرایط بازار داخلی تغییر دهیم و مناسب فعالیت معامله گران دوستدار این بازار نماییم.
نردبان موفقیت در بازار آتی کالا
ما در تیم آموزشی کالج موفقیت در بازار آتی را مستلزم گذاشتن از پلههای موفقیت نردبان آتی میدانیم.
پله اول: دانستن تاریخچه ی بازار آتی کالا و چرایی تشکیل آن
شناخت تاریخچه و چرایی تشکیل یک بازار دروازهی ورود به بخش بعدی یعنی استراتژیهای معاملاتی است.
پله دوم: بنیادی بازار آتی کالا
استراتژیهای متنوع معاملاتی، با توجه با تفاوت بازار کالا نسبت به سهام در این بخش ما چند استراتژِی معاملاتی را معرفی میکنیم تا تمام بخشهای بازار آتی برای کسب سود مستمر شناخته شود. دانش پذیران در این بخش میتوانند با شناخت خود و میزان ریسکپذیری متناسب با انواع استراتژیها به فعالیت در قسمتهای مختلف بازار آتی بپردازند.
پله سوم: مدیریت سرمایه و کنترل ریسک
مدیریت سرمایه همواره از بااهمیتترین بخشهای آموزشی بوده که با توجه به شرایط بازار دوطرفه باید در این بخش مدیریت سرمایه به همراه کنترل ذهن در دستور کار معامله گران قرار بگیرد.
در بخش ابتدایی آموزش با مفاهیم کلی بازارهای مشتقه آشنا خواهیم شد که در آن قراردادهای معاملاتی که ارزش خود را از دارایی پایه میگیرند معامله میشوند.
انواع بازارهای مشتقه و انواع معاملات در بازارهای کالایی را شرح خواهیم داد و بهصورت جامع و تخصصی تاریخچه و اصطلاحات و فلسفه تشکیل بازار آتی کالا در جهان و ایران را توضیح خواهیم داد.
بخش فاندامنتال کالا و دنبال کردن بخشهای خبری مرتبط با بازار یکی دیگر از سرفصلهای آموزشی ما را در این دوره تشکیل میدهد.
استراتژیهای معاملاتی متنوع ازجمله هج کردن، آربیتراژ نمودن و اسپرد گیری از معاملات در بازار آتی و استراتژی ACD
- استراتژی هج: با توجه به وجود اهرم و دوطرفه بودن بازار و به دنبال آن ریسک بیشتر بازار آتی کالا، ما برای پوشش دادن ریسک زیاد معاملات استراتژی هج را به کار میبریم.
- استراتژی آربیتراژ: از استراتژی آربیتراژ برای کسب سود کم ریسک و معقول استفاده خواهیم برد.
- استراتژی ACD: برای تریدهای روزانه و نوسان گیری از استراتژی ACD بهره خواهیم برد بخش زیادی از آموزش ما در قسمت استراتژیها مربوط به ACD خواهد بود و تمام زوایای این استراتژی محبوب بازار کالا را بررسی خواهیم نمود.
در بازارهای مشتقه با توجه به نبود دارایی پایه و دیدگاههای مختلف معامله گران از حرکت قیمت، ارزش یک قرارداد و شناسایی قیمت منصفانه آن میتواند کمک شایانی به معامله گران برای قرار گرفتن در جهت درست روند نماید، در بازارهای آپشن از فرمول بلک شولز استفاده میکنند و در بازار آتی از یک فرمول بهمراتب سادهتر برای شناسایی قیمت منصفانه استفاده میکنند.
در این بخش با بررسی این فرمول و استفاده مناسب از آن برای بازار تورمی داخلی به معرفی استراتژی اسپرد گیری خواهیم پرداخت.
سودآوری تمامی استراتژیها به اجرای درست مدیریت سرمایه متناسب با بازار هدف بستگی دارد.
مدیریت سرمایه در آتی کالا بهصورت کامل تشریح و تدریس خواهد شد و بعدازآن در قسمت کارگاههای معاملهگری به بررسی عملی مطالب ارائهشده در قسمت آموزشی خواهیم پرداخت و فرصتهای آربیتراژ و نوسان گیری را در روزهای بعد از اتمام دوره را بهتفصیل بررسی خواهیم کرد.
دوره آموزش بازار آتی کالا در اصفهان
لایو تریدینگ
جلسات آنلاین معاملاتی توسط اساتید دوره
بازگشت وجه
ضمانت بازگشت وجه تا انتهای جلسه اول دوره
پشتیبانی حرفه ای
پشتیبانی رایگان در طول دوره و بعد از اتمام دوره
بروز رسانی رایگان
بروزرسانی رایگان دوره آتی کالا
دیدگاهتان را بنویسید