کلاهبرداری در ارز دیجیتال چیست؟
فهرست مطالب
در این مقاله قرار است راجع به کلاهبرداری در ارز دیجیتال صحبت شود. همیشه افرادی سوء استفاده گر وجود دارند، که به دنبال راههایی برای کلاهبرداری از مردم هستند. امروزه که بحث بازار ارز دیجیتال بحث داغی است. به تبع باید منتظر کمین افرادی برای کلاهبرداری از ارز دیجیتال شما بود. بهطور کل همیشه مراقب افرادی باشید که: تضمین میکنند شما ثروتمند خواهید شد. وعدههای پرداخت بزرگی میدهند که پول شمارا در مدت کوتاهی دو برابر خواهند کرد. قول پول مجانی به دلار یا رمز ارز رایگان میدهند. و ادعاهایی در مورد شرکتشان مطرح میکنند که واضح و شفاف نیستند.
اگر علاقه مند به سرمایه گذاری در ارز دیجیتال هستید باید کامل بدانید ارز دیجیتال چیست و به هیچ عنوان بدون علم به این حوزه وارد نشید. زیرا که سرمایهای که سالها برای بدست آوردنش زحمت کشیدید را از دست خواهید داد. پیشنهاد میکنم حتما در دوره آموزش ارز دیجیتال ار صفر تا صد شرکت کنید. این دوره توسط کالج تی بورس برگزار میشود و سعی شده به سادهترین شکل ممکن مطالب ارائه شود.
قبل از شروع فعالیت اطلاعات زیادی در مورد کلاهبرداری ارز دیجیتال کسب کنید.
ما در کالج تی بورس دوره جامع آموزش ارز دیجیتال در مشهد و سایر شهرهای کشور برگزار می کنیم.
کلاهبرداری در ارز دیجیتال اکنون راهی محبوب برای فریب دادن مردم است. زمانی که این کار انجام شود، پول شما از دست میرود و تقریباً هیچ راهی برای برگشت پولتان وجود ندارد. بنابراین اگر توییتی (یا متن، ایمیل و پیامی را در شبکههای اجتماعی ببینید.) که از شما میخواهند با رمز ارز پرداخت کنید، باید شک کنید که کلاهبرداری است.
حتما بخوانید: ارز دیجیتال یا کریپتوکارنسی چیست؟
زمانی که به دنبال شرکتها و استارتآپهای ارز دیجیتال هستید. متخصصان توصیه میکنند. که دقت کنید مبتنی بر شبکه بلاک چین باشند. و بررسی کنید که آیا طرحهای تجاری محکمی دارند که به دنبال حل مشکلات دنیای واقعی باشد. شرکتها باید نقدینگی و قوانین ICO خود را مشخص کنند. افراد واقعی پشت شرکت وجود داشته باشند. اگر شرکتی که در جستوجوی آن هستید. فاقد برخی از این ویژگیها باشد، تصمیم خود را با دقت بیشتری اتخاذ کنید.
انواع کلاهبرداری در ارز دیجیتال
متأسفانه، روشهای زیادی وجود دارد که برخی از کاربران اینترنت از سیستمهای محاسباتی ناامن برای استخراج یا کلاه برداری در ارزهای دیجیتال استفاده میکنند. قبل از شروع سرمایه گذاری در رمز ارز ها، درباره ایمن ماندن و محافظت از سرمایه خود در بازارهای در حال ظهور ارزهای دیجیتال، اطلاعات بیشتری کسب کنید. پس بیایید نگاهی به کلاه برداریهای رایج در ارزهای دیجیتال بی اندازیم. و با راههای جلوگیری از قربانی شدن آشنا شویم. و با اطمینان خاطر به آینده هیجانانگیز رمز ارزها بپیوندیم.
حتما بخوانید: ارز دیجیتال یا کریپتوکارنسی چیست؟
۱- وبسایتهای قلابی
ممکن است شما از مشاوره فرد معتبری با تخصص مرتبط درزمینهی رمز ارزها برخوردار باشید. اما بازهم ممکن است تصادفاً به وبسایتی جعلی بربخورید. و در دام کلاه برداری در ارزهای دیجیتال بیافتید. وبسایتهای بیشماری وجود دارند که واقعاً شبیه شرکتهای اصلی و معتبر هستند. اگر نشانه قفل کوچک، که نشاندهنده امنیت است نزدیک نوار نشانی اینترنتی نباشد و همچنین هیچ (https) در آدرس محل نباشد، لازم است دقت کنید.
بهعنوانمثال، شما روی لینکی کلیک میکنید که شبیه سایت قانونی است. اما کلاهبرداران، URL تقلبی را با گذاشتن صفر بهجای حرف (o) ایجاد کردهاند. البته این پلتفرم شمارا به سرمایه گذاری رمز ارزی که در حال حاضر درباره آن تحقیق کردهاید، منتقل نمیکند. برای اجتناب از این مشکل، نشانی اینترنتی دقیق را در مرورگر تایپ کنید و دوباره آن را چک کنید.
۲- برنامههای کاربردی جعلی برای گوشی راه دیگری برای کلاهبرداری در ارز دیجیتال.
روش رایج دیگر برای کلاه برداری در ارزهای دیجیتال، از طریق برنامههای تقلبی موجود در گوگل پلی و اپ استور است. البته معمولاً میتوانید بهراحتی برنامههای ساختگی را پیداکرده و آنها را حذف کنید. به گزارش بیت کوین نیوز، هزاران نفر از مردم در حال حاضر برنامههای تقلبی ارزهای دیجیتال را دانلود کردهاند. این ریسک برای کاربران اندروید بزرگتر است، هر سرمایه گذار باید از این احتمال آگاه باشد و همواره دقت داشته باشد آیا نسخه کپی یا حتی هم نام این اپلیکیشن وجود دارد؟ آیا دارای علامت تجاری با رنگی عجیب است و لوگو نادرست به نظر میرسد؟
۳- توییت های بد و سایر بهروزرسانیهای شبکههای اجتماعی
حسابهای جعلی در همهجا هستند. اگر شما افراد مشهور را در رسانههای اجتماعی دنبال میکنید، نمیتوانید مطمئن شوید که حسابی تقلبی را دنبال نمیکنید. همین امر در مورد رمز ارزها نیز صدق میکند، که در آن بدافزارها و بات های جعلی، نوع دیگری از کلاهبرداری در ارز دیجیتال است. تنها به این دلیل که دیگران به این پیشنهاد پاسخ میدهند، تصور نکنید که آنها بات نیستند.
۴- پستهای الکترونیکی تقلبی نیز باعث کلاهبرداری در ارز دیجیتال می شود.
حتی اگر دقیقا شبیه ایمیل شرکتی باشد که از آن رمز ارز قانونی دریافت کردهاید، باز اعتماد نکنید. قبل از سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال، مراقب باشید. آیا ایمیل دقیقا یکی است؟ لوگو و نام تجاری یکسان است؟ آیا میتوانید تائید کنید که آدرس ایمیل قانونا به شرکت متصل شده است؟
حتما بخوانید: عرضه اولیه سکه ICO چیست؟
توانایی بررسی این موضوع یکی از دلایل مهم بودن انتخاب شرکتی است که افراد واقعی در آن کار میکنند. اگر در مورد ایمیلی شک دارید، از کسی بپرسید که در آنجا کار میکند و هرگز روی هر لینک در پیامهای دریافتی کلیک نکنید. تا ببینید به چه سایتی منتقل میشود. کلاهبرداران اغلب ICO های جعلی یا پیشنهادات اولیه رمز ارز را بهعنوان راهی برای سرقت اعلام میکنند. دنبال ایمیلهای جعلی و پیشنهادات وبسایتها نباشید و با دقت تمام جزئیات را بررسی کنید.
۵- خدمات استخراج ابری نیز می تواند موجب کلاهبرداری در ارز دیجیتال شود.
استخراج ارزهای دیجیتال فرآیندی است که در آن از سختافزار پیشرفته محاسباتی برای حل معادلات پیچیده ریاضی استفاده میشود. تا معاملات درون شبکه رمز ارز را انجام دهند و ماینرها با حل آن، رمز ارز پاداش میگیرند. وبسایتهای کلاه برداری استخراج ابری، نمونهای از کلاهبرداری در ارز دیجیتال است. به این صورت که به هرکسی این امکان را میدهند. تنها با سرمایه اولیه، به استخراج بیت کوین و کسب پاداش استخراج، بپردازند. بدون اینکه نیاز به خرید سختافزار محاسباتی باشند. درواقع طرحی پانزی است و تا زمانی که کاربران جدیدی بهصورت مداوم وجود داشته باشند. پرداخت به شما ادامه دارد. اما اگر زنجیره قطع شود، همهچیز خراب میشود و تمام سرمایه خود را از دست خواهید داد.
حتما بخوانید: استخراج ارزهای دیجیتال چیست و چگونه انجام میشود؟
۶- بستههای سرمایه گذاری بیت کوین (BIPS)
BIPS ها، برنامههای سرمایه گذاری با ساختارهای پرداخت کم اما بازدهی بالا هستند. در این روش کلاهبرداری در ارز دیجیتال که با خرید بسته اشتراکی واجد شرایط شما شروع میشود. هرروز یا هر هفته یک پرداخت ثابت دارید و در ابتدا بسیار سودآور است. ازآنجاکه در اینجا هم از طرح پانزی استفاده میشود، BIP ها چرخه عمر محدودی دارند و با باقی ماندن تعداد کمی از کاربران جدید، خاموش میشوند. بیشتر اوقات، BIP ها از واژههای پیچیدهای استفاده میکنند تا علاقهمندان را گیج کنند و معتبر به نظر برسند.
۷- طرحهای بازاریابی چند سطحی (MLM)
ویژگی مشترک MLM ابهام در پیشنهادات یا خدمات واقعی آنها است که بیشتر به طرحهای ارجاع بستگی دارد. برخی از ساختارهای ارجاع، شامل افرادی میشود که طرح سرمایه گذاری خاصی از رمز ارزها را تبلیغ میکنند و تنها راه برای شرکت در این کار کلیک روی پیوندهای ارجاع آنها است. شناسایی MLM بسیار آسان است زیرا منبع اصلی درآمدزایی بیشتر، کار با رمز ارزها از طریق بازاریابی وابسته است.
منابع:
https://www.kaspersky.com/resource-center/definitions/cryptocurrency-scams
مقالاتی که پیشنهاد میکنیم برای آموزش رایگان سرمایه گذاری مطالعه کنید
2 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
عالی
بسیار عالی