واگرایی مخفی (Hidden Divergence) + “آموزش کاربردی و تصویری”
1 نوامبر 2021
ارسال شده توسط تحریریه تیبورس
فهرست مطالب
واگرایی مخفی (Hidden Divergence)
همانطور که می دانیم هرگاه قیمت کف یا سقف جدیدی بسازد، اما اندیکاتور در ساختن کف یا سقف جدید ناتوان بماند شاهد شکل گیری واگرایی معمولی هستیم. حال اگر عکس این قضیه اتفاق بیفتد. یعنی این بار اندیکاتور سقف یا کف جدیدی تشکیل دهد، اما قیمت موفق به تشکیل سقف یا کف جدید نشود واگرایی به شکل مخفی رخ خواهد داد. شکل زیر نحوه وقوع واگرایی مخفی منفی را نشان می دهد.حتما بخوانید: هاوینگ (Halving) چیست؟ بزرگترین دغدغه ماینر هاهمانطور که دیده می شود در اینجا اندیکاتور سقف جدیدی بالاتر از سقف قبلی تشکیل داده است در حالی که قیمت موفق به تشکیل سقف جدیدی بالاتر از سقف قبلی نشده است. وقوع واگرایی پنهان منفی هشداری برای ریزش قیمت است.اما در حالت مثبت آن همانطور که در شکل زیر دیده می شود، اندیکاتور کف جدیدی پایین تر از کف قبلی تشکیل داده. در حالی که قیمت موفق به شکستن کف قبلی نشده است. وقوع اینگونه واگرایی مثبت می تواند به عنوان هشداری برای صعود قیمت به شمار برود.
حتما بخوانید: واگرایی و کاربرد آن در تحلیل تکنیکالنکته: همانند واگرایی معمولی، استفاده از اندیکاتورهای MACD و RSI در حالت مخفی نیز کاربرد بیشتری نسبت به سایر اندیکاتورها دارد.
مقالاتی که پیشنهاد میکنیم برای کنترل احساسات در معامله گری مطالعه کنید
4.4/5 - (5 امتیاز)
برچسب ها:
تحلیل تکنیکال
10 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
عالی بود مهندس
ممنون از شما لطف دارید
چقد خلاصه و ساده توضیح دادین مفهومو – مرسی
ممنون از شما لطف دارید
مهندس فک کنم قله ها واگرایی معمولی باشن
سلام قربان .خیر به این شکل نیست .قله ها هم واگرایی معمولی دارن هم مخفی
توضیح عالی چندجا خوندم نفهمیدم ولی شما ساده توضیح دادین ولی کاش انواعش رو هم توضیح میدادین منطورم مثبتو منفیشه هم مخفی هم معمولی ک بهتر بتونیم مقایسه کنیم
واقعا تشکر میکنم بسیار مفید و در عین حال قابل فهم بود
عالی بود مهندس… مختصر و مفید
عالی و مفید بود. ممنونم