نقاط قوت تحلیل تکنیکال نسبت به سایر تحلیل ها در بازارهای مالی
فهرست مطالب
یکی از بزرگترین نقاط قوت تحلیل تکنیکال سازگاری و تنوع آن برای انواع ابعاد مختلف می باشد. تقریبا هیچ بازار و فضای معاملاتی وجود ندارد که نتوان این اصول را در آن به کار برد. چارتیست به راحتی می تواند هر نوع بازاری را که تمایل داشته باشد مورد مطالعه قرار داده باشد. حتی اگر با دانش فاندامنتال او همخوانی نداشته باشد. در حالی که اغلب تحلیل گران فاندامتنال چندان نمی توانند از جایی که هستند دور شوند.
نکته حایز اهمیت این است که ذات بازار همواره شامل فواصل زمانی است که در آن بازار چیزی فعال و یا غیر فعال می شود. معاملات بسیاری بر روی آن صورت می گیرد و یا نقد شوندگی آن کاهش می یابد. یک تحلیل گر تکنیکال همواره می تواند تمرکز و توجه خود را به قسمت فعال و قوی بازار معطوف کند. می تواند یک روند را در زمان خاص انتخاب کند و یا روندی دیگر را از سیستم خود حذف کند. در نتیجه تحلیل گر تکنیکال می تواند توجه و سرمایه خود را از هر نقطه از بازار در زمان مناسب به سمت نقطه ای دیگر از بازار منتقل کند.
حتما بخوانید: تاثیرات منفی دنبالهروی از اخبار در بورس
چرا تحلیل فاندامنتال این مزیت را ندارد؟
تحلیلگر تکنیکال کاملا آزادانه روند های جدید را میبیند و انتخاب می کند. یک تحلیل گر فاندامنتال که اغلب در مورد گروه خاصی تخصص دارد اگر احساس کند در گروهی دیگر تحرکاتی ایجاد شده است این انعطاف پذیری را ندارد که به سادگی از گروهی به گروهی دیگر برود.
به عنوان یکی دیگر از نقاط قوت تحلیل تکنیکال می توان به این نکته اشاره کرد که از آنجایی که او همواره بازار را به طور کلی زیر نظر دارد. در نتیجه می تواند حرکات زیرین برخی از گروه های بازار را مشاهده کند. و بهترین گروه بازار را برای سرمایه گذاری انتخاب کند. در نتیجه چارتیست با تجربه می تواند همزمان در چند بازار حضور داشته باشد.
حتما بخوانید: جفت ارزهای اصلی و فرعی در بازار فارکس(forex) به چه معناست؟
آرتور وینگ پینرو در سال ۱۸۹۳ در ارتباط با تکرار تاریخ چنین می گوید:
“من بر این باور هستم که آینده تنها تکرار گذشته است ، که از میان دروازه های دیگر وارد می شود.”
دیدگاهتان را بنویسید