بهترین استراتژی های معاملاتی بازار فارکس
این روزها بازار فارکس یکی از معتبرترین و محبوبترین بازارها برای افرادی است که قصد کسب درآمد در بازار های جهانی را دارند. باید توجه داشته باشید که بازار فارکس می تواند به مانند یک شمشیر دولبه و برنده باشد، اگر شما با شناخت کافی وارد این بازار شوید مسلماً می توانید سرمایه خود را در این بازار دو چندان کنید ولی اگر آنچنان که باید و شاید به این بازار آشنایی نداشته باشید ممکن است که سرمایه خود را از دست بدهید، به یاد داشته باشید که سرمایه گذاری در بازار فارکس زمانی سودآور می باشد که با تمامی بازارهای معاملاتی ارزی در فارکس آشنایی داشته باشید. کسب درآمد در بازار فارکس به یادگیری شرایط و قوانین و البته استراتژی های معاملاتی فارکس بستگی دارد.اما اینکه استراتژی یا استراتژی های بازار فارکس چه استراتژی هایی هستند موضوعی می باشد که ما در این سری از مقالات سایت کالج تی بورس تحت عنوان بهترین استراتژی های معاملاتی بازار فارکس به بررسی آن پرداخته ایم. پس اگر شما هم می خواهید که در بازار فارکس سرمایه خود را افزایش دهید و به موفقیت های بزرگ مالی دست پیدا کنید تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.
بازار فارکس چیست؟
مسلماً وقتی شخصی با جستجو در گوگل و اینترنت به دنبال استراتژی های بازار فارکس می باشد میداند که بازار فارکس چیست؟ بهتر است به صورت مختصر توضیح دهیم که بازار فارکس چیست؟ بازار فارکس بازاری می باشد که در آن ارز همه ی کشورها مبادله و معامله می شود. کسب سود در بازار فارکس به این صورت است که شما ارزی را خریداری میکنید و بعد از بالا رفتن قیمت آن ارز اقدام به فروش آن میکنید. ساعت کاری بازار فارکس ۲۴ ساعته می باشد. همین مزیت ۲۴ ساعته بودن میتواند به شما کمک کند تا شما در بهترین زمان معاملات خود را انجام دهید.
برای اینکه بدانید چگونه می توانید وارد بازار فارکس شوید و شروع به کار کنید، میتوانید سایر مقالاتی که توسط سایت کالج تی بورس نگاشته شده اند را مطالعه کنید.
پیشنهاد : آموزش فارکس در مشهد
تاثیرگذاری بهترین استراتژی های معاملاتی بازار فارکس در معاملات سودآور فارکس
شاید برای آن دسته از افرادی که تازه بازار فارکس را شناختند تعجب برانگیز باشد که چگونه استراتژی های فارکس میتوانند باعث بهبود تجارت و کسب سود ما در این بازار شوند. باید بگوییم که اگر برای تمام عملیات های خود در بازار ارز و مشخصاً بازار فارکس برنامه ریزی داشته باشیم و از استراتژی های معین و به روز استفاده کنیم احتمال سودآوری بسیار زیاد می باشد. مهمترین نکته ای که در مورد استراتژی باید بدانید این است که اگر استراتژی سودآوری برای خود انتخاب کنید می توانید سرمایهگذاری خود را در این بازار با خیال راحت چندبرابر کنید. استراتژی های زیادی برای بازار فارکس وجود دارد که ما در ادامه مقاله به بررسی بهترین استراتژی های معاملاتی بازار فارکس میپردازیم.
استراتژی معاملات در منطقه های رنج فارکس
یکی از بهترین استراتژی های معاملاتی بازار فارکس استراتژی معاملات در منطقهای رنج فارکس می باشد در این نوع استراتژی شما قادر هستید نقاط حمایت و مقاومت را شناسایی کنید. پس از شناسایی این نقاط معامله در اطراف این نقاط انجام دهید، زمانی که نوسان قابل توجه و روند مشخصی در بازار فارکس وجود ندارد، استفاده از این استراتژی در معاملات می تواند بسیار تاثیر گذار باشد. ابزار اصلی برای این نوع از استراتژی تحلیل تکنیکال بازار می باشد. در مورد زمان معامله کردن در استراتژی رنج فارکس باید بگوییم که معامله در این چنین شرایطی مدت خاصی ندارد اما زمانی که خطوط حمایت و مقاومت شما در این معاملات شکسته می شود بهتر است حساب خود را ببندید. این استراتژی دارای معایب و مزایایی می باشد از مزایای این استراتژی میتوان به وجود فرصت های معاملاتی زیاد و نسبت ریسک و سود مطلوب اشاره کرد. از طرفی نیاز به سرمایه گذاری های بلند مدت و همچنین نیاز به مهارت های تحلیل تکنیکال از معایب این استراتژی می باشد.
استراتژی روزانه در معاملات فارکس
یکی دیگر از بهترین استراتژی های معاملاتی بازار فارکس استراتژی روزانه در معاملات فارکس می باشد.اگر شما این استراتژی را به عنوان استراتژی اصلی خود انتخاب کنید میتوانید ابزارهای مالی را در همان روز معامله کنید. با این روش شما می توانید چند تراکنش در طول روز انجام دهید اما بهتر است که توجه داشته باشید که قبل از بسته شدن بازار تمام پوزیشن ها برای آن روز بسته می باشند. معمولاً معاملاتی که با این استراتژی انجام میشود مدت زمانشان چند دقیقه تا چند ساعت می باشد. این استراتژی نیز دارای معایب و مزایای منحصر به فرد به خود می باشد.
پیشنهاد : بهترین کتاب های بازار فارکس
استراتژی معاملاتی انتقالی در بازار فارکس
در معاملاتی که با این استراتژی انجام میشود باید با نرخ پایین وام بگیرید و در ارزی با نرخ بهره بالاتر سرمایه گذاری کنید، تا بازدهی مثبتی داشته باشید. این قرارداد ها بسته به شرایط می توانند بلند مدت و یا میان مدت باشند. از مزایا و معایب این استراتژی در بازار فارکس می توانیم به ارائه یک دوره زمانی کوتاه با نسبت ریسک و پاداش طبیعی به عنوان مزیت و استفاده خاص از بازار فارکس و ایجاد فرصت های معاملاتی محدود به عنوان معایب این استراتژی اشاره کنیم.
سایر استراتژی های معاملاتی مهم در بازار فارکس
به جز موارد ذکر شده استراتژی های دیگری وجود دارند که می توانیم از آن ها نیز به عنوان بهترین استراتژی های معاملاتی در بازار فارکس نام ببریم این استراتژی ها عبارتند از :
- استراتژی پرایس اکشن در بازار فارکس
- استراتژی روند محور در بازار فارکس
- استراتژی پوزیشن تریدینگ در بازار فارکس
- استراتژی نوسان کوتاه مدت یا اسکالپ
همه این استراتژی ها میتوانند در جای خود و با توجه به جریان بازار فارکس موفقیت آمیز عمل کنند.
جمع بندی
به عنوان جمعبندی این موضوع می توانیم بگوییم که استراتژی های زیادی در بازار فارکس وجود دارند که شما می توانید با استفاده بهینه از این استراتژی ها به کسب درآمد و سود عالی برسید اما توجه داشته باشید که این استراتژی ها باید در زمان مناسب استفاده شوند. امیدواریم که با مطالعه این مقاله اطلاعات کافی در مورد بهترین استراتژی های معاملاتی در بازار فارکس به دست آورده باشید.
دیدگاهتان را بنویسید