انواع استراتژی معاملاتی در بازار ارز های دیجیتال
امروزه خیلی از افراد قصد ورود به بازار ارزهای دیجیتال را دارند، چرا که روند معاملاتی این بازار به گونه ای است که احتمال افزایش سرمایه در آن بسیار زیاد می باشد. البته باید به این نکته اشاره کنیم که در بعضی از مواقع که افراد بدون آمادگی قبلی و بدون اطلاع از بازار ارزهای دیجیتال وارد این بازار میشوند با شکست های مالی سنگین مواجه می شوند. به همین دلیل شما باید اطلاعات کافی در مورد بازار ارز های دیجیتال، اصطلاحات معروف این بازار، بهترین ارزها و چگونگی استخراج ارز های دیجیتال، استراتژی معاملاتی و سایر موارد داشته باشید. پس اگر شما هم جزء آن دسته از افرادی هستید که قصد دارید در بازار ارزهای دیجیتال فعالیت کنید. باید استراتژی مناسب برای خود انتخاب کنید. استراتژی معاملاتی در بازار ارزهای دیجیتال به انواع مختلفی تقسیم میشوند.ما در این مقاله که یکی دیگر از سری مقالات سایت کالج تی بورس می باشد، قصد داریم که به بررسی انواع استراتژی معاملاتی در بازار ارزهای دیجیتال بپردازیم. پس تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.
بررسی انواع استراتژی معاملاتی در بازار ارزهای دیجیتال
همانگونه که گفتم شما برای موفقیت در بازار ارزهای دیجیتال باید استراتژی های معاملاتی خاص را بشناسید، معمولاً استراتژی بازار ارزهای دیجیتال به دو دسته فعال و غیرفعال تقسیم می شوند.زمانی که صحبت از خرید و فروش ارزهای دیجیتال به میان میآید معمولاً از یکی از این دو نوع استراتژی یعنی فعال و استراتژی های غیرفعال استفاده می شود.
در مورد استراتژی معاملاتی فعال باید بگویم این استراتژی زمانی به وقوع می پیوندد که معامله گر بر اساس سرمایه گذاری کوتاه مدت دارایی ها را خرید و فروش می کند، در مقابل استراتژی فعال معاملاتی استراتژی غیر فعال وجود دارد این نوع استراتژی به خرید دارایی های رمزنگاری شده و نگهداشتن طولانی مدت آن دارایی ها اشاره می کند. معمولاً در استراتژی معاملاتی غیرفعال در درازمدت افزایش ارزش دارایی های رمزنگاری معامله گران باعث می شود که سود آنها نیز افزایش پیدا کند. در ادامه به معرفی برخی از مهمترین استراتژی های فعال و غیرفعال معاملاتی در بازار ارزهای دیجیتال می پردازیم.
پیشنهاد : آموزش ارز دیجیتال در مشهد
انواع استراتژی معاملاتی در بازار ارزهای دیجیتال از نوع فعال
معمولاً بهترین استراتژی برای معامله در بازار ارزهای دیجیتال که معامله گر قصد سرمایه گذاری کوتاه مدت را دارد، استراتژی های نوع فعال می باشند. این استراتژی ها عبارتند از:
آربیتراژ
این استراتژی معاملاتی یکی از بهترین استراتژی معاملاتی در بازار ارزهای دیجیتال به حساب میآید، که در آن معامله گران از اختلاف قیمت نسبتاً کمی سود می برند، در عمل این استراتژی به این معنی است که یک رمز ارز مانند بیت کوین را از طریق صرافی خریداری کرده و سپس تقریباً در مدت زمان کمی بعد از آن در صرافی دیگری و در ازای پول بیشتر به فروشید، هرچند در این روش سود هنگفتی وجود ندارد، اما اگر به اندازه کافی سریع باشید می توانید به کمک استراتژی آربیتراژ به سرعت هرچه بیشتر در بازار ارز های دیجیتال کسب سود نمایید.
استراتژی معاملاتی محدود
یکی دیگر از انواع استراتژی معاملاتی در بازار ارزهای دیجیتال استراتژی معاملاتی محدود می باشد، این استراتژی زیرمجموعه استراتژی های فعال است.در این روش خرید و فروش تنها در دوره زمانی معینی انجام می شود به عنوان مثال شما ارز دیجیتال را به قیمت ۲۰۰۰ دلار خریداری میکنید و این احتمال را میدهید که تا پایان هفته ارز خریداری شده شما تا صد دلار افزایش قیمت داشته باشد. پس در همان محدوده بین ۲۰۰۰تا ۲۱۰۰ دلار ارز دیجیتال خود را دوباره به صرافی میفروشید. ارزش دارایی شما در این محدوده باقی می ماند. اگر این استراتژی را به درستی انجام دهید می تواند یکی از بهترین استراتژی های معاملاتی ارز های دیجیتال برای تریدرهای با هدف سرمایه گذاری کوتاه مدت باشد.
پیشنهاد : عوامل موثر در تحلیل بنیادی ارزهای دیجیتال
سایر استراتژی های معاملاتی ارزهای دیجیتال از نوع فعال
بجز استراتژی هایی که درباره آنها توضیح دادیم، استراتژی های دیگری مانند استراتژی رباتی، اسکالپینگ و استراتژی معاملاتی با فرکانس بالا از انواع استراتژی معاملاتی در بازار ارز های دیجیتال از نوع فعال می باشند.
استراتژی معاملاتی غیر فعال
همانگونه که در قسمت قبلی مقاله به آن اشاره کردیم، استراتژی ها به صورت کلی به دو نوع استراتژی های معاملاتی فعال و غیرفعال تقسیم می شوند، در قسمت قبلی به معرفی انواع استراتژی معاملاتی ارزهای دیجیتال فعال پرداختیم، اکنون قصد بررسی استراتژی های معاملاتی غیرفعال را داریم.
معمولاً معاملهگرانی که قصد سرمایه گذاری طولانی مدت در بازار ارز های دیجیتال را دارند از این استراتژی ها استفاده می کنند، در بیشتر موارد کسانی که از این استراتژی استفاده میکنند علاقه ای به سرمایه گذاری کوتاه مدت و مقطعی ندارند، مهمترین استراتژی های معاملاتی ارز های دیجیتال از نوع غیرفعال عبارتند از:
خرید و نگهداری
برای افرادی که قصد سرمایه گذاری بلند مدت را دارند، این روش میتواند بهترین و ساده ترین و البته مطمئن ترین روش باشد. منظور از این استراتژی دقیقاً همان چیزی است، که از کلمات خرید و نگهداری برداشت می شود. شما یک دارایی دیجیتال را خریداری می کنید و آن را برای مدت طولانی در کیف پول خود نگه می دارید، در این روش مسلماً ارزش دارایی شما در طول زمان بدون اینکه به اقدام خاصی نیاز باشد افزایش پیدا میکند.
سرمایه گذاری با شاخص ارز دیجیتال
یکی دیگر از انواع استراتژی معاملاتی در بازار ارزهای دیجیتال، سرمایه گذاری با شاخص ارز دیجیتال می باشد. این استراتژی به معنای سرمایه گذاری با توجه به شاخص ارز می باشد. در این روش سرمایه گذار نیازی به انجام اقدامات آنچنانی ندارد این همان هدف نهایی او میباشد که سرمایهگذاران را از استراتژی های منفعل بی نیاز می کند.
امیدواریم که با مطالعه این مقاله که حاصل تلاش محققین سایت کالج تی بورس بود. اطلاعات کافی در مورد انواع استراتژی معاملاتی در بازار ارزهای دیجیتال به دست آورده باشید.
دیدگاهتان را بنویسید